0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquĂȘte beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.


Pionier mee met ALMO

ALMO is een project waarin met Almeerders een nieuw object op het Almeerderstrand wordt ontwikkeld. ALMO is al sinds maart onderweg. Tot nu toe konden jij en je mede-Almeerders meedenken over de plek op het Almeerderstrand, de functie en de vorm van het object. Er is massaal gestemd en meegedacht en daar is uitgekomen dat het object gerealiseerd wordt op de landtong ter hoogte van de Hollandsebrug. Vanaf hier heb je mooi uitzicht op het water en op Almere Duin. We hebben ook onderzocht welk effect het object op deze plek moet hebben. Er is aangegeven dat het object een plek moet zijn om samen te komen, om elkaar te ontmoeten. In juni kon je op verschillende events meedenken over de vorm. Hieruit is gekomen dat de cirkelvorm de favoriet is. Genoeg input dus voor ontwerpduo de Polderboys om mee aan de slag te gaan. Er ligt nu een ideeschets voor een cirkelvormig object en daarbinnen zijn er nog verschillende mogelijkheden.

Ruimte dus voor jou om nog mee te denken. Je kan nu jouw mening geven over onderdelen van het object die jij graag terugziet om op een fijne manier jouw vrienden en familie te ontmoeten of op een andere manier samen te komen.

Fijn dat jij deze vragenlijst nu invult.