FlevoPanel bestaat
uit de subpanels:

Almere
Dronten
Lelystad
Noordoostpolder
Urk
Zeewolde

Algemene voorwaarden

Het beheer van en de uitvoering van onderzoeken op het FlevoPanel is in handen van KiekendiefPerspectief. Meldt u zich aan als lid van het FlevoPanel, dan stemt u in met deze algemene voorwaarden. Met uw inschrijving bevestigt u dat u deze informatie heeft gelezen.

Vrijwillige deelname aan het FlevoPanel
Via het FlevoPanel wordt alleen maar marktonderzoek uitgevoerd. KiekendiefPerspectief probeert u via het FlevoPanel niets te verkopen. Het FlevoPanel richt zich voornamelijk op onderzoek via internet. Het kan echter voorkomen dat het FlevoPanel u uitnodigt voor schriftelijke, telefonische of face-to-face onderzoeken. U mag ten allen tijde zelf bepalen of u deelneemt aan de onderzoeken. U bent vrijwillig lid van het FlevoPanel en kunt uzelf altijd uitschrijven op onze website.

Bescherming privacy
KiekendiefPerspectief handelt strikt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De door u ingevulde gegevens worden door KiekendiefPerspectief uitsluitend gebruikt voor de onderzoeksdoeleinden in relatie tot het FlevoPanel. Uw antwoorden worden nooit op individueel niveau gerapporteerd en altijd volstrekt anoniem behandeld. Wij respecteren uw privacy en gebruiken de ingevulde gegevens niet voor andere doeleinden. KiekendiefPerspectief stelt de door u ingevulde gegevens nooit zonder toestemming op individueel niveau aan derden ter beschikking.
KiekendiefPerspectief houdt zich bij online onderzoeken aan de richtlijnen die zijn uitgevaardigd door ESOMAR, de Europese overkoepelende organisatie van marktonderzoekbureaus. Daarnaast volgt KiekendiefPerspectief de richtlijnen uitgegeven door de Nederlandse vereniging voor markt- en beleidsonderzoek (MarktOnderzoekAssociatie, kortweg MOA genaamd).

Vergoeding
Het FlevoPanel biedt panelleden een vergoeding aan voor hun deelname aan onderzoeken. Met het FlevoPanel kunt u punten sparen, de zogeheten ‘kiekendiefjes’. Aan het FlevoPanel is een webshop gekoppeld met lokale producten en diensten. Hier kunt u uw gespaarde ‘kiekendiefjes’ inwisselen. Bovenop het sparen voor 'kiekendiefjes' kunnen opdrachtgevers ook leuke prijzen beschikbaar stellen. Uiteraard verschilt dit per onderzoek. Het FlevoPanel bepaalt zelf in welke vorm en hoogte de vergoeding uitgekeerd wordt. Dit wordt aan het panellid bekend gemaakt in de uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek.
Vergoedingen worden alleen uitgekeerd als een panellid de vragenlijst voltooit gedurende de periode dat de vragenlijst loopt. Voor incomplete vragenlijsten wordt geen vergoeding uitgekeerd. In geval van vergoeding door het verloten van prijzen (bijvoorbeeld cadeaubonnen), krijgen de winnaars binnen 1 week na sluitingsdatum van de vragenlijst bericht via e-mail. Tevens worden de winnaars bekend gemaakt op de website.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder de auteursrechten, op alle teksten, afbeeldingen, geluiden en andere materialen op deze website zijn eigendom van KiekendiefPerspectief.

Wijziging Algemene Voorwaarden
KiekendiefPerspectief behoudt zich het recht voor om wijzigingen in deze Algemene Voorwaarden aan te brengen. Indien dit gebeurt, stellen wij u vooraf op de hoogte van de wijzigingen in het beleid van het FlevoPanel.

Vragen?
Heeft u vragen, neem dan contact op met het FlevoPanel via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..