FlevoPanel bestaat
uit de subpanels:

Almere
Dronten
Lelystad
Noordoostpolder
Urk
Zeewolde

Over FlevoPanel

Wat is het FlevoPanel?
Het FlevoPanel bestaat uit inwoners van de provincie Flevoland die samen de Flevolandse bevolking vertegenwoordigen. Het panel is opgezet door marktonderzoek- en adviesbureau KiekendiefPerspectief.

Leden van het panel ontvangen enkele keren per jaar een uitnodiging via de e-mail om mee te doen met een onderzoek. Het panel wordt gevraagd naar hun mening over allerlei onderwerpen die betrekking hebben op Flevoland. Jouw mening en ideeën zijn van groot belang! Door jouw deelname aan de onderzoeken help je producten en diensten in Flevoland te verbeteren.

Vergoeding
Het FlevoPanel biedt panelleden een vergoeding aan voor hun deelname aan onderzoeken. Met het FlevoPanel spaar je punten, de zogeheten ‘kiekendiefjes’. Aan het FlevoPanel is een webshop gekoppeld met lokale producten en diensten. Hier kan je jouw gespaarde ‘kiekendiefjes’ inwisselen. Bovenop het sparen voor 'kiekendiefjes' kunnen opdrachtgevers ook leuke prijzen beschikbaar stellen. Uiteraard verschilt dit per onderzoek. In de uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek wordt bekend gemaakt wat de vergoeding is. In geval van extra vergoeding door het verloten van prijzen (bijvoorbeeld cadeaubonnen), krijgen de winnaars binnen 1 week na sluitingsdatum van de vragenlijst bericht via e-mail. Tevens worden de winnaars bekend gemaakt op de website.

Privacy
Natuurlijk blijven al jouw antwoorden anoniem en worden deze niet gebruikt voor verkoopdoeleinden.
Je kunt jezelf op elk gewenst moment zelf uitschrijven.

Aanmelden
Word nu lid van het FlevoPanel!
Aanmelden als lid FlevoPanel

Voor deelname aan dit panel zijn wij continu op zoek naar nieuwe panelleden.
Alle inwoners van Flevoland kunnen lid worden van het FlevoPanel.
Kortom, wij zijn op zoek naar jou!